A húshiányt enyhítendő beszereztem egy nagy tepsire való oldalast. Így javítok az arányon, ami az utóbbi időben eltolódott a zöldségek és gyümölcsök irányába. Most kéznél van egy nagy dobozzal a hűtőben.
Csütörtöki menü
reggeli: - limonádé, őszibarack, kávé
ebéd: - maradék kelkáposzta főzelék sült oldalassal
vacsora: - sült oldalas uborka salátával
Csütörtöki menü
reggeli: - limonádé, őszibarack, kávé
ebéd: - maradék kelkáposzta főzelék sült oldalassal
vacsora: - sült oldalas uborka salátával
Kelkáposzta főzelék sült oldalassal
Sült oldalas uborka salátával
Hozzávalók:
2 kg oldalas
5 db kis újhagyma
só
Elkészítése:
A húsokat besózom és pár órát pihentetem. Tepsibe rakom, kevés vizet öntök alá és alufóliával befedem, így párolom 1 órát. Aztán leveszem a fóliát, beleteszem az apró hagymákat és pirosra sütöm.
Hagymás uborka saláta
Hozzávalók:
2 db uborka
1 kis fej hagyma
só
balzsamecet
Elkészítése:
Felkarikázom az uborkát és a hagymát, enyhén sózom és meglocsolom a balzsamecettel.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése