Leszüreteltük az almát, kicsit apró, de egészséges. Természetesen vegyszert ez sem kapott. Régi szokás, hogy a böjtös napon sütök, gyorsan ki is próbáltam.
Csütörtöki menü
Böjtös nap: 1 l paradicsomlé és sok víz
Csütörtöki menü
Böjtös nap: 1 l paradicsomlé és sok víz
Almás lepény
Hozzávalók:
1 doboz (200ml) kókuszkrém
3 pohár (1 pohár = 200ml) gesztenyeliszt
1 ek cukoressimo
1 ek méz
3/4 pohár olajessimo
3 db tojás
1 kk bourbon vanilia
1 kk fahéj
1 ek rum
3 db alma vékonyra szeletelve
5 dkg mazsola
1/2 sütőpor
Elkészítése:
Az összes alapanyagot az alma és a mazsola kivételével egy keverőtálba teszem és a robotgéppel kikeverem.Végül beleforgatom az almát, a mazsolát és sütőpapírral bélelt tepsibe öntöm. Előmelegített sütőben, 180 fokon 40 percet sütöm. Hidegen felszeletelem. A mostani változatban az almát a tetejére szeltem.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése