Alig múlt el a tél, én már megkezdtem a felkészülést a következőre. A medvehagyma csalogatott ki az erdőbe. Évekig kísérleteztem, próbáltam szárítva, fagyasztva, töményen sózva, de egyik sem adta meg azt a frissességet, amit annyira szeretek a medvehagymában. A tavalyival végre elégedett voltam, egész télen kitartott. Most ez a kipróbált, bevált recept következik:
Medvehagyma télire
Hozzávalók:
1 kg medvehagyma
1 dl olajessimo
1 kk ső
Elkészítése:
A medvehagymát csíkokra vágom, hozzáadom a sót, az olajat és összeturmixolom. Kis műanyag edényekbe töltöm és lefagyasztom.
2 megjegyzés:
Szia Éva!
Felkérték a blogom, hogy csatlakozzak a "Fő az egészség" mozgalomhoz. Csatlakoztam, majd arra gondoltam, hogy a három közül Te lennél az egyik, akinek tovább adom a stafétát. Persze nem kötelező, de hátha van kedved.
Nézd meg miről szól ez a dolog:
http://paleoandrea.blogspot.hu/2013/05/kinai-kelbe-gongyolt-csirkemell.html
Üdvözlettel,
Andrea (Paleoandrea)
Tisztelt Szerkesztő!
A színvonalas bejegyzései felkeltették az érdeklődésünket. Megköszönném ha kapcsolatfelvétel céljából elküldené az e-mail elérhetőségét a kzsolt@innofield.hu címre.
Az együttműködését előre is köszönöm.
Üdvözlettel:
Kovács Zsolt, Projektvezető
iNNOField Kft
Megjegyzés küldése