Szombat a grillezés napja volt. Beneveztünk egy főzőversenyre, erre készítettem elő a húsokat és a kovászolt zöldségeket. (lásd a tegnapi leírásban)
Készülődés
Sütés
Az előre bepácolt húsokat a szalonnával felfűztük, a hagymát és a cukkinit a grilltálcában sütöttük. Kb. 20-an fogyasztottuk. A szokatlan pácolású hús osztatlan sikert aratott. A sütő kategóriában az első helyet kaptuk.
Ez a főzőverseny évről évre megrendezett Pál Napi Vígságok keretein belül kerül megrendezésre. Amolyan nyári fesztivál, szórakoztató programokkal.
Szombati menü
reggeli: - limonádé, kávé
ebéd: - kovászos uborka
vacsora:- saslik, kovászolt és sült zöldségek
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése