Októberi meglepetés volt a tegnap. Strandoltunk, napoztunk a szabadtéri medencékben. Ezen a nyáron a kánikula miatt keveset napoztam, talán ezért is volt olyan élvezetes és csontig hatoló. Tényleg úgy éreztem, hogy a csontomig melengetnek a napsugarak.
Szombati menü
reggeli: - alma, kávé
ebéd: - rozmaringos sertéssült tükörtojással
vacsora: - házi szalámi
Rozmaringos sertéssült tükörtojással
Hozzávalók:
4 szelet sertéscomb
2 tojás
só, bors, rozmaring
1 ek zsír
Elkészítése:
Felforrósítom a zsírt, beleszórom a durvára őrölt borsot, a rozmaringot és "megpattogtatom". Besózom a húst és a fűszeres zsíron nagy lángon hirtelen, mindkét oldalán kisütöm. A visszamaradt zsírba ütöm a tojásokat.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése