Hétfői menü
reggeli: - limonádé, körte, kávé
ebéd: - kelkáposzta főzelék
vacsora: - sajt, paradicsom
reggeli: - limonádé, körte, kávé
ebéd: - kelkáposzta főzelék
vacsora: - sajt, paradicsom
Kelkáposzta főzelék
1 kis fej kelképoszta
3 gerezd fokhagyma
1 ek olajessimo
1 ek gesztenyeliszt
1 tk pirospaprika
só, kömény
Elkészítése:
A kelkáposztát csíkokra vágom, és kevés vízzel felöntöm, fűszerezem és puhára főzöm. A felforrósított olajba belekockázom a fokhagymát, megfuttatom a gesztenyeliszttel, a pirospaprikával és kevés hideg vízzel felöntöm. Hozzákeverem a kelkáposztához és összeforralom.
Vacsora
Időről időre bemutatom a kertem büszkeségeit, egyben emlékezem a paleo kezdetekre.A sütőtök aktív részese volt az átállásnak. Amikor még helyettesíteni akartam pl. a kenyeret, akkor sülttököt ettem. Készült belőle köret, főétel, desszert...
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése