Kulináris élvezetek halmaza jellemezte ezt a hétvégét. Együtt volt a család és én örömmel szántam az időt a konyhára. A szombati kemencés sültek mellé készültek "kiegészítők". Vasárnapi húsleves és gomba pörkölt.
Vasárnapi menü
reggeli: - limonádé, körte, kávé
ebéd: - húsleves, göngyölt tarja gomba pörkölttel
vacsora: - göngyölt tarja
Vasárnapi menü
reggeli: - limonádé, körte, kávé
ebéd: - húsleves, göngyölt tarja gomba pörkölttel
vacsora: - göngyölt tarja
Göngyölt tarja gomba pörkölttel
Gomba pörkölt
Hozzávalók:
1/2 kg gomba
2 fej hagyma
1 paprika
1 paradicsom
1 ek zsír
só, őrölt paprika
Elkészítése:
Az apróra felkockázott hagymát a zsíron megdinsztelem. Megszórom a paprikával, belevagdosom a paradicsomot, a paprikát, sózom és kevés vízzel párolom. Amikor besűrűsödik hozzáadom a szeletelt gombát, kis vizet öntök rá és készre főzöm.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése