Nyáron hoztam haza a tengerről pár zacskó mirelit tintahalat. Télire szántam, amolyan nyáridézőnek, de a kezembe került és elcsábultam. Melegedtem, fürdőztem az emlékekben.
Szerdai menü
reggeli: - körte, kávé
ebéd: - bundázott tintahal karikák
vacsora: - házi szalámi, paprika
Szerdai menü
reggeli: - körte, kávé
ebéd: - bundázott tintahal karikák
vacsora: - házi szalámi, paprika
Bundázott tintahal karikák
Hozzávalók:
20 dkg tintahal karika
2 db tojás
2 ek kókusztej
2 ek szezámliszt
só
2 ek zsír
Elkészítése:
Kikeverem a tojást a kókusztejjel a szezámliszttel és a sóval. Beleforgatom a tintahalat és a felforrósított zsíron kisütöm. Tálaláskor meglocsolom kókuszkrémmel és apróra vágott fokhagymával.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése