2012. május 29., kedd

Paleolit napi menü 220. nap

Annyi minden történt itt a Pünkösd alatt! Testedzés és napfürdő a szőlőben, gyors ebéd saját spenótból, baráti találkák, eszmecserék, este koncert...
A harmónia példája, az a megelégedettség és öröm, amikor kívül-belül rend van. A szívmelengető pillanatok képekben:

Érik a cseresznye,


a paradicsom,



és a spenót



Hétfői menü

reggeli: - limonádé, eper, kávé
ebéd: - spenót tükörtojással
vacsora: - borjú raguleves

Spenót tükörtojással


Hozzávalók:
1 kg spenót
2 gerezd fokhagyma
1 ek zsír
2 ek tökmagliszt - itt beszerezhető
1 doboz zabtejszín - itt beszerezhető
só, bors
Elkészítése:
A spenótot bő vízben átmosom, kevés vízzel megpárolom és a vízzel együtt összeturmixolom. A zsíron megfuttatom a tökmaglisztet, az apróra felvágott fokhagymát és felengedem a zabtejszínnel. Hozzákeverem a spenótkrémet, sózom, borsozom és összeforralom.

Az esti koncert


Megjegyzés küldése