Annyi minden történt itt a Pünkösd alatt! Testedzés és napfürdő a szőlőben, gyors ebéd saját spenótból, baráti találkák, eszmecserék, este koncert...
A harmónia példája, az a megelégedettség és öröm, amikor kívül-belül rend van. A szívmelengető pillanatok képekben:
A harmónia példája, az a megelégedettség és öröm, amikor kívül-belül rend van. A szívmelengető pillanatok képekben:
Érik a cseresznye,
a paradicsom,
és a spenót
Hétfői menü
reggeli: - limonádé, eper, kávé
ebéd: - spenót tükörtojással
vacsora: - borjú raguleves
Spenót tükörtojással
Hozzávalók:
1 kg spenót
2 gerezd fokhagyma
1 ek zsír
2 ek tökmagliszt - itt beszerezhető
1 doboz zabtejszín - itt beszerezhető
só, bors
Elkészítése:
A spenótot bő vízben átmosom, kevés vízzel megpárolom és a vízzel együtt összeturmixolom. A zsíron megfuttatom a tökmaglisztet, az apróra felvágott fokhagymát és felengedem a zabtejszínnel. Hozzákeverem a spenótkrémet, sózom, borsozom és összeforralom.
Az esti koncert
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése