Állásajánlat

Olvasóimtól - akik több éven át figyelték írásaimat, látták a totális mélypontról történő felemelkedésemet - privát üzeneteket kaptam, melyben többen is kérték, hogy az olvasottakon túl osszak meg olyan dolgokat is, melyek személyes kontaktust, akár egy együtt haladást tesznek lehetővé.


A hazai vállalkozások, és a külföldi cégek is felismerték, hogy óriási tömegeket lehet megmozgatni az interneten. Azok az emberek, akiknek van idejük naponta min. 4-5 órát foglalkozni online üzlettel, a neten keresgélnek. Ha egy cég online munkaként kínálja fel termékei népszerűsítését, megtöbbszörözheti a bevételét! Ehhez keresünk olyan embereket, akik távmunkában otthon dolgoznának.

Mini franchise – a XXI. század vállalkozása
Vállalkozásunk kereskedelmi jellegű. Személyedben azonban nem bolti eladót, kereskedőt vagy ügynököt keresünk. A munkánk reklám és marketing. Információs és kommunikációs kapcsolatokat építünk ki a több, mint 80 éve működő angol BETTERWARE cégnek, felhasználva az internet közösségi csatornáit. (Közel 4 milliárd embernek van internet hozzáférése, a Facebook felhasználók száma másfél milliárd, Magyarországon 4 millió okostelefon van.)
- Mi tudjuk és megmutatjuk a hogyant!
- Neked azt kell tudnod, hogy miért! Vannak céljaid, álmaid, többet szeretnél? Vagy fontos az egészséged megtartása, helyreállítása gyógyszerek nélkül, vagy szorít a cipő, nyomasztanak a hitelek, félsz a veszteségektől?
Kérlek, gondolkodj el ezen és ha találsz egy igent, akkor járjuk körbe alaposan ezt a témát. Önéletrajzot nem kérünk, csak egy pár soros bemutatkozást az pulaievi@gmail.com e-mail címre.

Cégünk 2016. szeptembere óta tevékenykedik egyre növekvő sikerrel Magyarországon.  Egyszerű, másolható online munkamódszerekkel, amit ha követünk, akkor komoly sikereket érhetünk el. Forradalmi változás az online marketing világában!
MAGAS MINŐSÉG, SZOLID ÁRAK! INGYESES REGISZTRÁCIÓ, NINCS KÖTELEZŐ VÁSÁRLÁS!
Pontosan azokat a dolgokat küszöböli ki, ami miatt sokan ellenálltunk az e fajta tevékenységnek.


Mi kell a sikeres online hálózati kereskedelemhez?
-          biztos háttér: referenciákkal rendelkező cég (kiváló minőségi termékek, a cég biztos anyagi háttere, fizetési morálja)
-          kidolgozott, másolható technikák
-          trendben lévő termékek és szolgáltatások
-          motiváció


Szeretettel várlak benneteket egy új, emberibb világban!

Éva

Megjegyzés küldése