2011. december 15., csütörtök

Paleolit napi menü...54. nap

Írtam már régebben a természetes önszabályozásról. Miközben figyelem magam( elsősorban a bőröm változásait ), újra felvetődik bennem a kérdés: - paleo, vagy laza paleo?
Mára teljességgel megbízhatóvá vált az ösztönös, vagy inkább pontosabb megfogalmazás az önszabályozó cselekvés. Vannak napok, amikor 100 % paleo kerül az asztalra és van, amikor a laza paleo. Újra hangsúlyozom, hogy számomra a működés a lényeg. Végtelen örömmel tölt el, hogy napról napra változom, szépülök, tisztulok, fitt vagyok, állandósult a jó közérzetem és egyenletesen vékonyodik rajtam a zsírtakaró.

Szerdai menü

reggeli: - narancs
ebéd: - paleo tökfőzelék, fasírt
yacsora: - ebéd maradék

Paleo tökfőzelék


Hozzávalók:
1 csomag mirelit tök
1 fej hagyma
1 tk zsír
1 csokor kapor
1 kk pirospaprika
Elkészítése:
A hagymát felkockázom és a felforrósított zsíron megdinsztelem. Megszórom a pirospaprikával és hozzáadom   az felolvasztott tököt és a kaprot. Sózom és kevés víz hozzáadásával puhára párolom. Botmixerrel a felét pépesre mixelem, ez adja a sűrítését.

Paleo fasírt

Hozzávalók:
25 dkg darálthús
1 fej hagyma felkockázva
2 db tojás
só, bors, pirospaprika
Elkészítése:
Keverőtálba teszem az összes hozzávalót és jól összekeverem. Egy tepsit kibélelek sütőpapírral és egy kanállal kis halmokat rakok a keverékből. Előmelegített sütőben pirosra sütöm.

Nincsenek megjegyzések: