2014. október 1., szerda

Tenger örömök

Nézzétek el nekem a hosszú hallgatást! Egy igazán izgalmas feladat terelt más vizekre. Újságot írok, szerkesztek. Több mint két éve keresem, kutatom kis városom értékeit. Mindennap más-más lélekemelő történet, érdekes találkozás. Mégis kicsit visszavágyom közétek. Azért is, mert van mondandóm: egy merész döntés következtében dolgom az, hogy utazgassak a világban és megosszam ezen élményeimet.

Mediterrán finomságok

Tintahal roston, párolt mangolddal, citrommal és petrezselymes-fokhagyás olívával meglocsolvaEzt a finomságot készen rakták elém, receptet akkor írok, ha majd én készítem.

Képzeljétek, a horvát tengerpartom találkoztam a Mikulással!
 Lévén szeptember, nem korai egy kicsit?- kérdeztem.
Decemberben sok a munkám, szükségem van nekem is a feltöltődésre- hangzott a válasz.


2 megjegyzés:

Tina Novak írta...

Kedves webmester,

Észrevettük, hogy nagyon finom receptek találhatók a blogodon, és egyúttal szeretnénk bemutatni neked az új honlapunkat, www.mytaste.hu ahol a felhasználók válogathatnak több mint 115 000 összegyűjtött recept közül. Az oldalon szintén található egy rangsor a leggyakrabban látogatott blogokról. Ha hozzácsatolod a te blogodat is, a keresőnk segítségével könnyen megtalálják a felhasználók a receptjeid. Ám a recept klikkelése után átirányítja őket a te blogodra, tehát egyre több látogatód lesz az oldalon. Ne aggódj, minden teljesen ingyenes.
A facebook oldalunkon hetente publikálunk a bloggerek receptjeiből és egyre népszerűbb facebook oldalunk. Abloggereket minden nap támogatjuk Facebook oldalunkkal,

Mytaste.hu testvéroldalai megtalálhatók világszerte. Nagyon örülnénk, ha a te blogod is része lenne ennek a nagy családnak. Hónaponta közel 50 millió latogatónk van és ez a szám hónapról hónapra növekedik.

Ha bármilyen kérdésed van, kérem lépj velünk kapcsolatba, szívesen segítünk bármivel.

Üdvözlettel,
Tünde

Eva Kovacs írta...

Kedves Tina!
Köszönettel vettem a felkérést!
Hogy tudok csatlakozni?