2015. március 24., kedd

Ismerd meg önmgad

Az utóbbi időkben újra szükségét éreztem magammal foglalkozni. Olyan tudáshoz jutottam, ami kikívánkozik belőlem.„Nincs más kiút ebből az útvesztőből, mint befelé és fölfelé. Ott mindig lehet menekülni.” Szepes Mária szavai idéződtek bennem.


Tanfolyamon voltam, melynek témája a „Tudatos irányítás” volt. Grigorij Grabovoi orosz tudós "A megmentésről és a harmonikus fejlődésről" szóló tanítása immáron Magyarországon, magyar nyelven történő elsajátítása vált elérhetővé. A szellemi fejlődéshez elengedhetetlen világfelfogás, amely méltán nevezhető az emberiség új tudásának. A jövő útja, amelyet Grigorij Grabovoi tudományos munkák sorozataiban bizonyította: a gondolat meghatározott fizikai aktivitással bír. Bővebben itt!

Uralva a saját érzéseinket juthatunk arra a szintre, ahol Isteni képességeinket felismerve irányíthatjuk az életünket, önmagunkkal való bátor szembenézéssel. Soha senki nem teheti meg helyettünk. Információ, tudás, alázat és gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás...


Szeretni egyet jelent a sokkal, ami az embert Istennel egyesíti. Az önmagunknak feltett kérdések és feleletek életté válnak.  


Nincsenek megjegyzések: