2012. szeptember 28., péntek

Paleolit napi menü 342. nap

 Leszüreteltük az almát, kicsit apró, de egészséges. Természetesen vegyszert ez sem kapott. Régi szokás, hogy a böjtös napon sütök, gyorsan ki is próbáltam.

Csütörtöki menü

Böjtös nap: 1 l paradicsomlé és sok víz
Almás lepény


Hozzávalók:
1 doboz (200ml)  kókuszkrém 
3 pohár (1 pohár = 200ml) gesztenyeliszt 
1 ek cukoressimo 
1 ek méz
3/4 pohár olajessimo 
3 db tojás
1 kk bourbon vanilia 
1 kk fahéj
1 ek rum
3 db alma vékonyra szeletelve
5 dkg mazsola
1/2 sütőpor
Elkészítése:
Az összes alapanyagot az alma és a mazsola kivételével egy keverőtálba teszem és a robotgéppel kikeverem.Végül beleforgatom az almát, a mazsolát és sütőpapírral bélelt tepsibe öntöm. Előmelegített sütőben, 180 fokon 40 percet sütöm. Hidegen felszeletelem. A mostani változatban az almát a tetejére szeltem.

Megjegyzés küldése