2012. május 26., szombat

Paleolit napi menü 217. nap

A tegnapi témához kapcsolódva megmutatom az éppen aktuális légfrissítő illatosítót.

Kapor a vázában


A paleolit életmód rengeteg pozitív változást hozott az életembe. Íme néhány fontos momentum:
- kigyógyultam a civilizációs nyavalyáimból
- visszatértem a természetközeli életbe
- természetes részemmé vált a szabadban végzett mozgás
- a kreatívvá vált konyhám örömét
- a tiszta élelmiszerek felkutatása közben megtalált emberi kapcsolatokat
- 18 kg súlyvesztést

Pénteki menü

reggeli: - bodza limonádé, kávé
ebéd: - fokhagymás csirkecomb
vacsora: - csülökpörkölt kovászos uborkával

Ebéd


Csülökpörkölt


Hozzávalók:
1 kg kicsontozott csülök
1 kg köröm
3 fej hagyma felkockázva
1 ek zsír
4 tk őrölt paprika
2 db csilipaprika
Elkészítése:
A hagymát a zsíron megdinsztelem, megszórom az őrölt paprikával és beleforgatom a húst. Megsózom és felengedem vízzel. Hozzáadom a csilit és fedő alatt puhára párolom.


Megjegyzés küldése