Szeretem a változást, főként a pozitív átalakulást. Figyelem magam és örülök. Az öröm felszabadít és új erővel, energiával tölt fel. Látszólag több időt töltök a konyhámban, mégis mindenre jut. Fegyelmezettebb lettem és tudatosabb. Megszűnt az időzavar...Kialakult az új REND. Belefér a család, a barátok, a munka, a közfeladatok, a napi testedzés....és minden, amit akarok.
A napi étrend összeállításánál hagyom magam vezérelni, az aktuális kínálat és az otthoni készlet adja az ötletet. Megszólított a kelbimbó és a paszternák:-)
Keddi menü
reggeli: -alma, muffin
ebéd: - párolt kelbimbó, paszternák, bolonyai ragu
vacsora: - ebéd maradék
A napi étrend összeállításánál hagyom magam vezérelni, az aktuális kínálat és az otthoni készlet adja az ötletet. Megszólított a kelbimbó és a paszternák:-)
Keddi menü
reggeli: -alma, muffin
ebéd: - párolt kelbimbó, paszternák, bolonyai ragu
vacsora: - ebéd maradék
párolt kelbimbó, paszternák, bolonyai ragu
Hozzávalók:
1/2 kg kelbimbó
1 szál paszternák
1/2 kg darált hús
2 hagyma
2 paradicsom
1 ek zsír
só, őrölt paprika, szerecsendió
Elkészítése:
A kelbimbót és a paszternákot pároló edényben puhára párolom, csipet szerecsendióval fűszerezem.
A bolonyai raguhoz a hagymát a zsiradékon megdinsztelem, hozzáadom a darált húst és pár percig pirítom. Megszórom a piros paprikával, sózom és felöntöm egy kevés vízzel. Beleaprítom a paradicsomot és készre főzöm.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése