2012. február 13., hétfő

Paleolit napi menü...114. nap

Itt egy újabb havas reggel. Kitartóan esik, micsoda tél!


A mérleg 2 hét tudatos lassítás után pontosan ugyanannyit mutat. A több sütemény hozta a kívánt eredményt. Jól szabályozható a fogyás. Szépen edződik, alakul a bőröm állaga.

Vasárnapi menü

reggeli: - csokiszalámi, alma
ebéd: - húsleves, gombás sertéspörkölt zöldségpürével, céklával
vacsora: - sült tök

Gombás sertéspörkölt zöldségpürével


Hozzávalók:
1 kg sertéshús
1/2 kg gomba
2 fej hagyma
1 ek zsír
só, babérlevél, őrölt pirospaprika
Elkészítése:
A hagymát felkockázom és a zsíron megdinsztelem. Megszórom a paprikával, beleforgatom a húst, kevés vizet öntök alá, beleteszem a fűszereket és fedő alatt párolom. A gombát akkor szeletelem bele, amikor a hús már félig megpuhult. 
A zöldségpüré a húslevesben főtt zöldségekből készült. Egyszerűen villával összetörve.

Sült tök






Megjegyzés küldése