Pár hete gyúrtam gesztenyelisztből egy tésztát. A felét akkor kiszárítottam, ebből készült a tegnapi gyors ebéd. Hogy mennyire gyors? Mindennel együtt 15 perc.
Szerdai menü
reggeli: - alma
ebéd: - zöldséges tészta, uborkasaláta
vacsora: - maradék
Hozzávalók:
5 dkg száraz tészta/ gesztenyelisztből - itt beszerezhető
2 szál paszternák
1 nagy fej hagyma
1 ek kacsazsír
pár levél medvehagyma
só, durvára őrölt színes bors
Elkészítése:
A paszternákot hasábokra vágom, a hagymát karikára, sózom, borsozom és a kacszsíron megsütöm. Kifőzöm a tésztát és a sült zöldségekre szedem. Megszórom a medvehagymával és 1-2 percig összesütöm.
Szerdai menü
reggeli: - alma
ebéd: - zöldséges tészta, uborkasaláta
vacsora: - maradék
Zöldséges tészta
Hozzávalók:
5 dkg száraz tészta/ gesztenyelisztből - itt beszerezhető
2 szál paszternák
1 nagy fej hagyma
1 ek kacsazsír
pár levél medvehagyma
só, durvára őrölt színes bors
Elkészítése:
A paszternákot hasábokra vágom, a hagymát karikára, sózom, borsozom és a kacszsíron megsütöm. Kifőzöm a tésztát és a sült zöldségekre szedem. Megszórom a medvehagymával és 1-2 percig összesütöm.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése