Gyorsan eltelt ez a pihenésre szánt hosszú hétvége. A hirtelen jött nyár kedvezett a kinti programoknak és a szieszta időben a szunyókálásnak. Tegnap estére időzítettünk a nordic walking-ot, amolyan naplemente túra volt.
Kezdődhet a munka, ami erre a pár napra sűrűsödött.
Keddi menü
reggeli: - 1/2 citromlé, alma, kávé
ebéd: - sült harcsa párolt zöldségek
vacsora: alma, párolt zöldségek
Sült harcsa párolt zöldségekkel, vegyes csatnival
Hozzávalók:
2 szelet harcsa
1 ek zsír
1 ek zsír
1 szál sárgarépa
1 szál petrezselyem
1 ek kókuszolaj - itt beszerezhető
1/2 citrom
1 csokor petrezselyem zöldje
1 csokor petrezselyem zöldje
só
Elkészítése:
A zöldségeket megtisztítom, felkarikázom és a felforrósított kókuszolajon kevés víz hozzáadásával, fedő alatt puhára párolom. Amikor elkészült enyhén sózom és megszórom az apróra vágott petrezselyem zölddel. A halat besózom, grillezős serpenyőben felforrósítom a zsírt és magas hőfokon mindkét oldalán pirosra sütöm. Tálaláskor megcsepegtetem a citromlével.
Elkészítése:
A zöldségeket megtisztítom, felkarikázom és a felforrósított kókuszolajon kevés víz hozzáadásával, fedő alatt puhára párolom. Amikor elkészült enyhén sózom és megszórom az apróra vágott petrezselyem zölddel. A halat besózom, grillezős serpenyőben felforrósítom a zsírt és magas hőfokon mindkét oldalán pirosra sütöm. Tálaláskor megcsepegtetem a citromlével.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése