2012. május 2., szerda

Paleolit napi menü 193. nap

Gyorsan eltelt ez a pihenésre szánt  hosszú hétvége. A hirtelen jött nyár kedvezett a kinti programoknak és a szieszta időben a szunyókálásnak. Tegnap estére időzítettünk a nordic walking-ot, amolyan naplemente túra volt.


Kezdődhet a munka, ami erre a pár napra sűrűsödött. 

Keddi menü

reggeli: - 1/2 citromlé, alma, kávé
ebéd: - sült harcsa párolt zöldségek
vacsora: alma, párolt zöldségek

Sült harcsa párolt zöldségekkel, vegyes csatnival


Hozzávalók:
2 szelet harcsa
1 ek zsír
1 szál sárgarépa
1 szál petrezselyem
1 ek kókuszolaj - itt beszerezhető
1/2 citrom
1 csokor petrezselyem zöldje

Elkészítése:
A zöldségeket megtisztítom, felkarikázom és a felforrósított kókuszolajon kevés víz hozzáadásával, fedő alatt puhára párolom. Amikor elkészült enyhén sózom és megszórom az apróra vágott petrezselyem zölddel. A halat besózom, grillezős serpenyőben felforrósítom a zsírt és magas hőfokon mindkét oldalán pirosra sütöm. Tálaláskor megcsepegtetem a citromlével. 


Megjegyzés küldése