Az első természetes anyagokból anyagokból készült szúnyogriasztóm nem vált be, folytatom a kísérletezést a tengeri receptből talán valamelyik bejön.
Szombati menü
reggeli: - szőlő, kávé
ebéd: - grillezett tarja és hagyma / pénteki maradék
vacsora: sonka
Szombati menü
reggeli: - szőlő, kávé
ebéd: - grillezett tarja és hagyma / pénteki maradék
vacsora: sonka
Ebéd
Vacsora
Paleo kertem tegnapi ajándékai
indulhat újra az aszaló
Nagyon aktív volt ez a szombat, késő este készült a madártej.
Hozzávalók:
2 db kókuszkrém - itt beszerezhető
1 l víz
6 db tojás
1 ek cukoressimo a krémbe - itt beszerezhető
1 tk cukoressimo a fehérje habba
1 ek gesztenyeliszt - itt beszerezhető
1 tk bourbon vanília - itt beszerezhető
Elkészítése:
A kókuszkrémhez keverem a vizet és felteszem főni. Közben ketté választom a tojásokat a fehérjét kemény habbá verem a cukoressimo-val, a sárgáját pedig a vaníliával, a gesztenyeliszttel és a cukoressimóval. A felfortt kókusztejbe szaggatom a fehérjehabot és mindkét oldalán megfőzöm. Szűrőkanállal kiszedem és a felhasználásig lefedem, így nem esik össze. A kikevert sárgájához kanalazok a tejből, vékony sugárban a tejhez öntöm és összeforralom. Kiöntöm egy dekoratív tálba és rászedem a habgaluskákat.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése