Szeretem, ha jól indul a reggel. Ehhez elég néha egy kis aprócska öröm. Nyílik az orchideám! :-)
Szerdai menü
reggeli: - narancs
ebéd: - sült harcsa párolt zöldségekkel, vegyes csatnival
vacsora: - házi szalámi uborkával
Szerdai menü
reggeli: - narancs
ebéd: - sült harcsa párolt zöldségekkel, vegyes csatnival
vacsora: - házi szalámi uborkával
Sült harcsa párolt zöldségekkel, vegyes csatnival
Hozzávalók:
2 szelet harcsa
1 ek zsír
1 ek zsír
1 szál sárgarépa
1 szál petrezselyem
1 ek kókuszolaj
1/2 citrom
1 csokor petrezselyem zöldje
1 csokor petrezselyem zöldje
só
Elkészítése:
A zöldségeket megtisztítom, felkarikázom és a felforrósított kókuszolajon kevés víz hozzáadásával, fedő alatt puhára párolom. Amikor elkészült enyhén sózom és megszórom az apróra vágott petrezselyem zölddel. A halat besózom, grillezős serpenyőben felforrósítom a zsírt és magas hőfokon mindkét oldalán pirosra sütöm. Tálaláskor megcsepegtetem a citromlével. A csatni elkészítése a " Receptek " menüben megtalálható.
Elkészítése:
A zöldségeket megtisztítom, felkarikázom és a felforrósított kókuszolajon kevés víz hozzáadásával, fedő alatt puhára párolom. Amikor elkészült enyhén sózom és megszórom az apróra vágott petrezselyem zölddel. A halat besózom, grillezős serpenyőben felforrósítom a zsírt és magas hőfokon mindkét oldalán pirosra sütöm. Tálaláskor megcsepegtetem a citromlével. A csatni elkészítése a " Receptek " menüben megtalálható.
Házi kolbász uborkával
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése