2012. január 13., péntek

Paleolit napi menü...83. nap

Biorezonanciás állapotfelmérésen voltam. A természetgyógyász barátnőm beszerzett egy új készüléket, amivel 5 perc alatt egy "nagylabor" vizsgálatnak megfelelő eredmény elemezhető. 95 %-os biztonsággal mutatja a jelenlegi állapotot. Lassan 3 hónap eltelt az életmódváltásom óta. Komoly gondom volt a vércukorral ( inzulinra akartak állítani ), a vérzsírokkal és a vérnyomásommal. Ezek mind a normál tartományba kerültek. Pár aprócska eltérés mutatkozott, ezek elemzését idő híján hétfőre halasztottuk. Elgondolkodtató, 3 hónap nem is olyan sok idő. Újra szeretnék felkiáltani, ÉBRESZTŐ emberek!

A csütörtök az már hagyományosan böjt és süteménysütés. Péntek este pedig a szauna szeánsz a barátaimmal. Van, aki gyümölcsöt hoz, van, aki a vizet ( abból sok kell ), én a paleo sütit. Már szeletelem! :-)

Körtés útravaló


Hozzávalók:
1 db körte
4 db tojás
6 ek lenmag liszt
3 dkg mazsola
3 dkg dió
4 kocka étcsokoládé apróra tördelve
1 ek méz
1/2 sütőpor
1 kk kókuszolaj
Elkészítése:
A tojásokat habosra keverem, hozzáadom sorban a többi alapanyagot. Egy szilikonos kenyérformát kikenem a kókuszolajjal, az aljára cikkekre vágott körtét rakok és ráborítom a tésztát. Előmelegített sütőben 30-35 percet sütöm.

Szeletelve:


Nincsenek megjegyzések: