Izgalmas kísérletezésben vagyok. A múlt héten, amikor megsütöttem a gesztenye lepényt, akkor jöttem rá, hogy édesítőszerként használható a mazsola és a dió. Az így készült tésztát fogyaszthatjuk édességként és kenyérként is.
Keddi menü
reggeli: - alma
ebéd: - ananász kenyér
vacsora: - frissen sült mangalica töpörtyű lila hagymával
Keddi menü
reggeli: - alma
ebéd: - ananász kenyér
vacsora: - frissen sült mangalica töpörtyű lila hagymával
Ananász kenyér
Hozzávalók:
4 tojás
10 dkg darált mogyoró
5 dkg kókuszreszelék
5 dkg mazsola
1/2 sütőpor
csipet só
Elkészítése:
Felverem a tojásokat és hozzákeverem a többi alapanyagot. A szilikonos kenyérformát kibélelem a felkockázott ananásszal és ráborítom a keveréket. Előmelegített sütőben, 200 fokon készre sütöm.
Mangalica töpörtyű
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése