2012. március 15., csütörtök

Paleolit napi menü...145. nap

Folyamatosan finomodik az ízlelésem és a szaglásom. Kevesebb sót és fűszert használok. Ezt a változást is a paleonak köszönhetem. Hozzájárul biztosan az is, hogy megválogatom az alapanyagokat. Mostanra kialakultak a beszerzési forrásaim. Megismertem a környezetemben sok termelőt, akik "tiszta" élelmet állítanak elő. A tojás, a csirke, a szalámik, a kolbászok, a szalonna, az aszalt gyümölcsök, az alma, a zöldségek természetes formában kerülnek hozzám. Szeretnék létrehozni egy egymást segítő közösséget, egy olyan fórumot, amelyben összeadódik a sokféle tudás és tehetség. Ahol megtalálhatjuk egymást, ahol találkozhatnak az igényeink. Készül már a honlapom, ahol ennek helyet adok.

Szerdai menü

reggeli: - alma, pogácsa
ebéd: - gesztenyés puliszka / hidegen is kiváló
vacsora: tükörtojás, saláta

Gesztenyés puliszka


Hidegen, zabtejszínnel locsolva.

Tükörtojás salátával


A friss sajtjaim a sózóban


Natúr, fokhagymás, köményes, csilis
Megjegyzés küldése