2012. március 17., szombat

Paleolit napi menü...147. nap

Új fitness terem nyílott nálunk. Odavitt a kíváncsiság. Ideje van a speciális izomtornának. A 15 kg fogyás az én koromban (50 felett) már komoly odafigyelést igényel.

Alakformálás pilates-szel!

Mielőtt a szépészeti sebész kezei alá vetjük magunkat, érdemes elgondolkodni az egyéb lehetőségeken...a cikk folytatása itt


Pénteki menü

reggeli: - alma
ebéd: - borscs
vacsora: - ebéd maradék

Borscs


Hozzávalók:
40 dkg felkockázott marhahús
1 kis fej hagyma
1 szál sárgarépa 
1 szál fehérrépa
1 kis zeller
2 db cékla
1 kis fej káposzta
3 db paradicsom
1 ek zsír
só, babérlevél, kömény, őrölt pirospaprika
 petrezselyem
Elkészítése:
A hagymát felkockázom, a sárgarépát, fehérrépát karikákra, a céklát csíkokra, a paradicsomokat negyedelem és felforrósított zsíron megdinsztelem. Megszórom pirospaprikával és felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje. Hozzáadom a fűszereket és kb. 20 percig fedő alatt párolom. Közben felvágom a káposztát. (nem kell nagyon apróra) és belekeverem. Vízzel feleresztem és lassú tűzön készre főzőm. Amikor elkészült megszórom a petrezselyemmel. Napokig eláll !

Nincsenek megjegyzések: